Airco Zutphen

Airconditioning Zutphen

Een topmerk airconditioning bestellen voor in huis in Zutphen doet u bij Airco Doetinchem. Vul nu ons offerte aanvraagformulier in op onze website om erachter te komen welke airconditioning de beste is voor bij u thuis in Zutphen. Via onze website koopt u snel en gemakkelijk uw airco naar keuze. Onze installateur regelt daarna in mum van tijd een professionele installatie bij u thuis in Zutphen. Lees verder wat we allemaal voor u kunnen betekenen of vul ons offerte aanvraagformulier in. U ontvangt dan in maarliefst één werkdag een offerte op maat.

  • Icoon CheckHoogwaardige kwaliteit
  • Icoon CheckSTEK gecertificeerd
  • Icoon CheckAirco calculator
  • Icoon Check7 jaar installatiegarantie

airco Zutphen laten installeren

Haal de juiste airco in huis in 3 stappen

1. Airco vermogen berekenen

Afhankelijk van de afmetingen van uw ruimte en het gebruik hiervan heeft uw airco meer of minder vermogen nodig om te koelen en verwarmen.

2. Airco prijzen

Vermogen berekend? Vergelijk ons airco aanbod en kies de airconditoning die bij u past. Prijzen zijn direct inzichtelijk en inclusief standaard montage *

3. Airco installatie

Airco uitgezocht? Geef aan hoe u de airco geïnstalleerd wil hebben en maak een afspraak met onze monteur. Wij bieden op montage 7 jaar installatiegarantie.

Kies uw airconditioning uit!

De ene airconditioning is de andere niet, maar ook het ene huis is het andere niet. Om uit te zoeken welke airco het beste past bij uw woning in Zutphen, gebruikt u de volgende basisregel: 30 tot 50 Watt koelvermogen per kubieke meter ruimte. Om u daarbij te helpen heeft Airco Doetinchem een handige airco calculator voor u. Heeft u hiermee de juiste airconditioning gevonden? Dan bestelt u één van onze topmerk airco’s zoals Mitsui, Mitsubishi, LG en Daikin.

Onze installateur regelt het

Heeft u uw airconditioning besteld? Dan zorgt onze installateur in slechts vier weken voor de installatie op een plek naar keuze bij u thuis in Zutphen. Via ons offerte aanvraagformulier geeft u snel en gemakkelijk aan welke datum voor u het beste uitkomt. We doen er vervolgens alles aan om op die datum bij u in Zutphen langs te komen. Mocht die datum helaas niet mogelijk zijn, dan nemen we direct contact met u op om een nieuwe datum te plannen. U bent hoe dan ook zeker van een airconditioning met een installatie op maat bij u thuis in Zutphen.

Airco Doetinchem – Voordelen

Het grote voordeel van een airconditioning van ons bij u thuis in Zutphen, is dat deze niet alleen maar gewoon verkoelt en verwarmt. Airco Doetinchem heeft ook exclusieve airco’s met speciale allergeen filters. Naast dat we ook nog een uitstekende onderhoudsdienst hebben, rekent u bij ons ook op deze voordelen:

  • 7 jaar installatiegarantie
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Hoogwaardige kwaliteit merken: Mitsui, Mitsubishi, LG en Daikin
  • STEK gecertificeerd
  • Airco calculator

airco kopen in Zutphen

Contact met Airco Doetinchem

Wilt u een topmerk airconditioning kopen voor bij u thuis in Zutphen? Kies dan voor één van de topmerken van Airco Doetinchem. Vul gerust ons offerte aanvraagformulier in voor een offerte op maat. Dan weet u binnen slechts één werkdag welke airconditioning u het beste kunt bestellen!
Heeft u nog vragen? We helpen u met alle plezier verder! U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035928 of e-mail naar info@aircodoetinchem.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.

Airco installatie snel en zorgvuldig geregeld

Klanten vertellen

prefooterimg

Airco calculator

1
2

U heeft binnen 2 minuten een passende offerte!

Selecteer een optie en ga naar stap 2

Type

×