Airconditioning laten plaatsen

Airco laten plaatsen in huis

Wilt u een uitstekende airconditioning in uw woonkamer, slaapkamer of ergens anders in huis laten plaatsen? Dan is Airco Doetinchem uw betrouwbare partner. Wij plaatsen elke gewenste airco in elke gewenste ruimte in uw huis op vakkundige en professionele wijze. Neem contact met ons op voor extra informatie of vul het offerte aanvraagformulier in voor het laten plaatsen van een airconditioning in uw woonkamer of in uw slaapkamer.

  • Icoon CheckHoogwaardige kwaliteit
  • Icoon CheckSTEK gecertificeerd
  • Icoon CheckAirco calculator
  • Icoon Check7 jaar installatiegarantie

Airconditioning laten plaatsen - Airco Doetinchem

Haal de juiste airco in huis in 3 stappen

1. Airco vermogen berekenen

Afhankelijk van de afmetingen van uw ruimte en het gebruik hiervan heeft uw airco meer of minder vermogen nodig om te koelen en verwarmen.

2. Airco prijzen

Vermogen berekend? Vergelijk ons airco aanbod en kies de airconditoning die bij u past. Prijzen zijn direct inzichtelijk en inclusief standaard montage *

3. Airco installatie

Airco uitgezocht? Geef aan hoe u de airco geïnstalleerd wil hebben en maak een afspraak met onze monteur. Wij bieden op montage 7 jaar installatiegarantie.

Airconditioning op vermogen

Welke airco het meest geschikt is voor uw huis is afhankelijk van de grootte van bijvoorbeeld uw slaapkamer of uw woonkamer. Een goede algemene vuistregel om aan te houden is dat u 30 tot 50 Watt koelvermogen per kubieke meter ruimte nodig hebt. Twijfelt u toch nog? Gebruik dan gewoon onze handige airco calculator! De experts van Airco Doetinchem staan voor u klaar om een airco te plaatsen in uw woonkamer of slaapkamer. Bij ons kunt u terecht voor geweldige merken zoals Mitsui, Mitshubishi, LG, Daikin.

Airconditioning bestellen: stappenplan

Weet u in welke ruimte in huis u een airconditioning wil laten plaatsen? Vul ons offerte aanvraagformulier in voor het laten plaatsen van een airconditioning in bijvoorbeeld uw slaapkamer of woonkamer. Geef een voorkeursdatum aan en onze installateur zal zijn of haar uiterste best doen om op die datum uw airco te komen plaatsen. Is deze datum toch niet mogelijk, dan nemen we direct contact met u op. Als u er voor zorgt dat op de dag zelf de montageplek bereikbaar is en er elektra aanwezig is, zal onze ervaren installateur uw airco vakkundig plaatsen in lijn met uw wensen. Betalen doet u bij ons eenvoudig via overboeking of contant. Zo heeft u straks een airconditioning van topkwaliteit in uw slaapkamer, woonkamer of waar dan ook in huis.

Voordelen Airco Doetinchem

Geef bij ons aan in welke kamer in huis u uw airconditioning wilt, en onze installateur plaatst deze professioneel en vakkundig voor u. Met het laten plaatsen van een airco in uw woonkamer of slaapkamer door Airco Doetinchem, haalt u de volgende fijne voordelen in huis:

  • 7 jaar installatiegarantie
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Hoogwaardige kwaliteit merken: Mitsui, Mitsubishi, LG en Daikin
  • STEK gecertificeerd
  • Airco calculator

Voordelen van airconditioning laten plaatsen

Contact met Airco Doetinchem

Neem direct contact op met de experts van Airco Doetinchem voor het laten plaatsen van een airconditioning in huis. Of u deze nu in uw slaapkamer of woonkamer wil: bij ons is alles mogelijk. Stel ons gerust uw vragen of vul het offerte aanvraagformulier in. U bereikt ons telefonisch via 085 – 3035928 of e-mail naar info@aircodoetinchem.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen.

Airco installatie snel en zorgvuldig geregeld

Klanten vertellen

prefooterimg

Airco calculator

1
2

U heeft binnen 2 minuten een passende offerte!

Selecteer een optie en ga naar stap 2

Type

×